Pan Fried Tofu with Unagi Sauce

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  • 200gr Tofu Extra Firm
  • 130gr Unagi Sauce
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • ½ κ.γλ. Nanami Togarashi
  • 1 κ.σ. Furikake
  • 1 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο (Sesame Seeds Roasted)
  • Λίγο σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο
  • Ρύζι ατμού για το σερβίρισμα
  •  
  •  

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετήστε το tofu σε χαρτί κουζίνας και στεγνώστε το πολύ καλά. Κόψτε το tofu σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, συνολικά 20. Σε ένα σκεύος ζεστάνετε το λάδι και τοποθετήστε το tofu. Ψήστε και τις 2 πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε την Unagi Sauce και ανακατέψτε μέχρι να καλύψετε το tofu.Σερβίρετε το ρύζι σε 2 πιάτα ή μπoλ και έπειτα μοιράστε το tofu καλύπτοντας την μισή επιφάνεια του ρυζιού. Γαρνίρετε το ρύζι με furikake και το tofu με nanami, σουσάμι και σχοινόπρασσο.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified