Mie Goreng

Εκτέλεση

  • Υλικά 
  • 150gr Egg Quick Cooking Noodles
  • 2 κ.σ. Wok Oil 
  • 200gr φιλέτο μπούτι κοτόπουλο, κομμένο σε κομμάτια 2 cm
  • 1/2 κ.σ. Minced Garlic
  • 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
  • 4 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 200gr κινέζικο λάχανο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 100gr Bean Sprouts Cardinal 
  • Υλικά για τη Sauce
  • 2 κ.σ. Sriracha Cardinal
  • Χυμό από ένα lime 
  • 2 κ.σ. Light Soy Sauce Kikkoman
  • 80ml Kecap Manis Sweet Soy Sauce
  • Fried Onions (για το γαρνίρισμα)
  •  
  •  
  •  
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Μαγειρέψτε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη sauce. Ζεστάνετε το wok σας σε μέτρια φωτιά, προσθέστε 1 κ.σ. wok oil και σοτάρετε το κοτόπουλο για 6 με 7 λεπτά μέχρι να ψηθεί και αποσύρετε. Καθαρίστε το wok και ζεστάνετε εκ νέου σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας 1 κ.σ. wok oil και στη συνέχεια τα αυγά, μαγειρεύοντας για 1 με 2 λεπτά μέχρι να ψηθούν. Προσθέστε το σκόρδο, το κινέζικο λάχανο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα bean sprouts. Προσθέστε το κοτόπουλο, την sauce που έχετε προετοιμάσει και στο τέλος ρίξτε στο wok και τα noodles, ανακατεύοντας καλά και σερβίρετε γαρνίροντας με τα fried onions.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified