Katsu Sando

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ 
  • 150 gr Bread Crumbs Cardinal
  • 40 gr Tempura Batter Obento
  • 20 gr Tonkatsu Sauce
  • 20 gr Pink Ginger Obento ψιλοκομμένο
  • 200 ml Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 2 pcs Αυγά χτυπημένα
  • 280 gr Χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο
  • 100 gr Κόκκινο Λάχανο ψιλοκομμένο
  • 4 pcs Ψωμί του τοστ κομμένες σε χοντρές φέτες χωρίς την κόρα
  •   
  •  
  •  

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το χοιρινό, κόβετε το κρέας στη μέση ώστε να σχηματιστούν 2 λεπτές μπριζόλες των 140gr. Χτυπάτε το κρέας ελαφρώς με έναν μπάτη και μετά το χαράζετε από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά και αλατοπιπερώνετε. Δώστε στο κρέας τετράγωνο σχήμα με βάση το μέγεθος της φέτας του τοστ. Πανάρετε την μπριζόλα με το tempura flour, έπειτα περάστε από το αυγό και τέλος από το panko, πιέζοντας με τα χέρια σας για να κολλήσει καλύτερα. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο στους 180°C και ρίχνετε το κρέας στο λάδι προσέχοντας να μην υπερβείτε τη θερμοκρασία και καεί η κρούστα. Τηγανίζετε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Βγάζετε το κρέας από το λάδι και το αφήνετε πάνω σε μία σχάρα για 3 με 4 λεπτά. Καθαρίζετε το λάδι από τυχόν υπολείμματα και στην ίδια θερμοκρασία με πριν, τηγανίζετε και πάλι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά. Αφαιρείτε με τσιμπίδα κρατώντας το όρθιο για να στραγγίσει και τοποθετείτε πάνω σε μία σχάρα. Ψήνετε έπειτα στο φούρνο για 1 λεπτό στους 180°C το ψωμί του τοστ. Για το sando, τοποθετήστε πάνω στη μία φέτα του τοστ το κόκκινο λάχανο, το ginger και το παναρισμένο κρέας. Προσθέστε την tonkatsu sauce και κλείστε με τη δεύτερη φέτα.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified