Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε το γάλα καρύδας, ρίχνουμε όλα τα φρούτα, τα οποία τα έχουμε κόψει σε κύβους, ρίχνουμε τα gelly και παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι μας βράζοντας τη ζάχαρη με το νερό για 15-20 λεπτά. Μόλις το σιρόπι δέσει το αφήνουμε να κρυώσει , το προσθέτουμε στη κρύα σούπα μας και ανακατεύουμε καλά.
Το μίγμα το αφήνουμε στο ψυγείο και για να σερβίρουμε βάζουμε στα μπόλ το θρυμματισμένο πάγο, γεμίζουμε με τη κρύα σούπα και πασπαλίζουμε από πάνω με καρύδα, την οποία έχουμε περάσει για 5 λεπτά σε τηγάνι χωρίς λάδι ώστε να πάρει χρώμα.