Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το μαρινάρουμε για 3-4 ώρες μέχρι να μαλακώσει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και μουλιάζουμε τα rice sticks σε νερό για 1-2 ώρες. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε wok και σωτάρουμε το μοσχάρι για 2-3 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα.
Το σπρώχνουμε στα τοιχώματα του wok, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις. Προσθέτουμε το σησαμέλαιο, τη soy sauce, τη fish sauce, τη sweet soy sauce, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα rice sticks, τα αφήνουμε λίγο να μαλακώσουν και στη συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι, το κρεμμύδι, τη ρόκα, το μπρόκολο και στο τέλος προσθέτουμε το rice vinegar, αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.