Κόβουμε τις πιπεριές, το τζίντζερ και το μοσχάρι σε λωρίδες και παράλληλα βάζουμε τα μανιτάρια σε κρύο νερό έως ότου μαλακώσουν. Σε wok ζεσταίνουμε ηλιέλαιο και σωτάρουμε ελαφρώς το τζίντζερ και το μοσχάρι, προσθέτουμε τη stir fry sauce, τη sweet soy sauce, τη fish sauce, τη ζάχαρη, το ζωμό λαχανικών και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και προσθέτουμε το tapioka flour αραιωμένο σε 2 κουταλιές νερό, ώστε να δέσει η σάλτσα μας.
Συνοδεύουμε με ρύζι ατμού basmati ή jasmine.