Kόβουμε το μοσχάρι σε φέτες, τις πιπεριές σε καρέ, το μπρόκολο σε μπουκετάκια και βάζουμε τα mendake noodles για 1 ώρα σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Σε wok ζεσταίνουμε ηλιέλαιο και σωτάρουμε ελαφρώς το κρέας μας. Στη συνέχεια το σπρώχνουμε στα τοιχώματα του wok, σπάμε τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα, ρίχνουμε τα λαχανικά μας, τη soy sauce, τη fish sauce, τη ζάχαρη, τη basil chili sauce και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε τα mendake noodles, τα οποία έχουμε στραγγίξει και τα αφήνουμε να σωταριστούν για 10 λεπτά.
Αφού τραβήξουμε το wok από τη φωτιά περιχύνουμε το χυμό από τα λάϊμ και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαύρο σησάμι και γαρνίρουμε με χοντροκομμένο κόλιανδρο.